AZ IKERHÁZ MINDKÉT FELE ELKELT! 

De ha szeretnél egy zéró fűtésköltséges házat,akkor keress minket és találunk rá megoldást. 
 

„Ebbe a házba minden tudásunk beleraktuk
és bátran állíthatom, hogy Sopronban egyedülálló.”

 Beszélhetnék arról neked, hogy 20cm hőszigetelést raktunk a falra, a födémbe pedig 40cm vastagságú ISOVER szálas szigetelést. Vagy arról, hogy tökéletes, helyiségenkét vezérelt és programozható padlófűtést + ennek az egész éves üzemeltetését fedező napelem rendszert is.

Hasonlókat mások is mondanak. De a rezsit máshol csak az első év után fogod tudni biztosra.
Kivétel a PACO HAUS-nál.

Kezdj új életet egy PACO HAUS házban 
és felejtsd el a fűtésszámlát örökre    

 

Nem beszélek félre! GARANTÁLOM, HOGY A FŰTÉS KÖLTSÉGED 0 Ft-lesz.


De várj, mert ennél sokkal többről van szó.

 

 •   Garantáljuk, hogy a fűtésed mostantól ingyen lesz
 •   Ajándék redőnyök
 •   Hő-visszanyerős szellőztető
 •   A klíma alapfelszereltség
 •   Tökéletes délnyugati tájolás
 •   500m2 telek
 •   20m2-nél is nagyobb terasz
 •   Napelemek
 •   zéró széndioxid kibocsátás
 •   Speciális passzívház ablakok

Miért jó ez neked? 

Képzeld el, hogy soha többet nem kell aggódnod, amikor a gázáremelésről hallasz, vagy épen arról, hogy az Oroszok elzárják-e épen a gázt. Nincs több stressz emiatt és a sárga csekket is elfelejtheted örökre.
Vagy számold ki, hogy mennyit most az éves fűtés költséged. Ha ez megvan, akkor szorozd be minimum 30 évvel.

Tudom, hogy nem azért veszel házat, hogy pár év múlva eladd. De Én minden barátomnak azt tanácsolom, hogy olyan házat vegyen, vagy építsen, amit később, ha véletlenül úgy alakul el is tudja adni. Mert bármi közbejöhet. Egy válás, egy karrier lehetőség, stb… 

Ez a ház sokkal értékesebb és könnyebben eladható lesz 10 vagy 20 év múlva, mint egy elavult gázfűtéses, radiátoros, környezet szennyező ház. Az eltérés évek évtizedek múlva sokkal nagyobb lesz, mint most.

A gondos tervezést már a telekkiválasztásánál elkezdtük.

1000 m2-es sarok telek. Az ikerház A és B lakásához is jár 500m2. Éppen azért választottunk saroktelket, hogy a családi ház érzés maximális legyen. Nincs közös udvar, mert saroktelek lévén, egy egyszerű kerítéssel el tudod választani az udvarod a szomszédtól.
Ahhoz, hogy ilyen alacsony legyen a ház fűtési hőigénye, DNY-i tájolású telket választottunk. Ennek további előnye, hogy rendkívül világos lesz a ház. Még a zordabb téli hónapokban is rendkívül sok fény fog bejutni a házba.  

Hatalmas, speciális hőszigetelésű üvegfelület.

A 3 rétegű, passzívház szintű ablakoknak nem a fűtésköltség csökkenése az egyetlen előnye. Hihetetlen magas komfort érzettet ad, amikor a földig érő üvegezés mellett sem érzünk semmit a kinti hidegből.

Hogyan sikerült elérnünk a zéró fűtésköltséget,
ilyen kedvező négyzetméter ár mellett?
 

Biztos hallottál már a passzív házakról. A passzívház minősítési rendszer már több mint 25 éves. 1990-ben adták át az első passzívházat Németországban.
Azóta viszont sok minden változott. Hatékonyabb fűtési megoldások vannak és a napelemek ára is töredékére zuhant.

Ezért az egészet újra gondoltuk. A ház falazata, födémje és ablakai így is megfelelnek a passzívház követelménynek, de azokat a megoldásokat, amik méreg drágává tennék az épületet és közben csak minimálisan javítanának a ház fűtési energia igényén, azokat elhagytuk.

Cserébe viszont akkora napelem rendszert adunk a házhoz, ami garantáltan fedezi az éves fűtésköltséget.

Ezzel a koncepcióval, egy ház gazdaságosabban kivitelezhető, mint egy passzívház, de közbe mégis hatékonyabb, hiszen egy passzívházat olcsó fűteni,
amíg a PACO HAUS ikerházát ingyen fűtöd.

Ez a koncepció, 1990-ben, amikor az első passzívház épült, még értelmetlen lett volna. De azóta a hőszivattyúk jobb hatásfokúak,
a napelem rendszerek sokkal olcsóbbak és még sorolhatnám.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez valami megfoghatatlan dolog, meg kell említenem, hogy nincs ebben semmi hihetetlen.
Csupán precíz tervezés és számítások állnak a háttérben. 

Pici ház, nagy beltér

A lakás nettó hasznos alapterülete 74m2. Ez elsőre kevésnek tűnhet. De egy átlagos lakásban vannak radiátorok, amik nemcsak helyet vesznek el a hasznos alapterületből, hanem a bútorozhatóságot is megnehezítik. Nincs kazánház. Sok házban 3-5m2-t is feleslegesen „elrabol” a kazán és kiegészítői. Nincs lépcsőház, nincs tetőtér. Ha összehasonlítod, egy 93m2-es de kétszintes radiátoros gázfűtéses házzal, akkor semmivel sem lesz kisseb a gyakorlatban.  
Ez a nettó 74m2, a gyakorlatban is 74m2. Minden centiméterét kihasználhatod.

Miért most a legérdemesebb megvenned?

Az ház, már majdnem kész. Ez a legjobb időpont, hogy lekösd az új házad, mivel a költözés közel van (2 hónap múlva) de többek között a burkolatok és a beltéri ajtók kiválasztásával még a saját igényeidre tudod formálni.

Két lakás van. Az A jelünek már megvan a tulajdonosa, sőt már bent is lakik.

 

Adatok: 

 

 • Az építkezés helye: Harka, lőtér utca vége. (NATURA 2000 park szomszédságában)
 • 1 lakás bruttó alapterülete: 86.5m2 + 20.5m2 terasz
 • 1 lakás hasznos (nettó) alapterülete: 74m + 20.5m2 terasz
 • Szobák száma: 1+3 fél
 • WC: 1 a fürdőben, +1 külön helyiségben
 • 1 lakáshoz tartozó telek mérete: 500m2 
 • Energetikai besorolás: AA++  
 • Fűtésrendszer: Hőszivattyú + elektromos padlófűtés helyiségenkénti vezérléssel. 
 • Ablakok: 3 rétegű, 0.5U üvegezéssel
 • Redőnyök: alapfelszereltség
 • Klíma: alapfelszereltség  

1 lakás kulcsrakész ára: 29.900.000Ft T(telekkel és minden extrával együtt kulcsrakészen)
Lekötéshez szükséges önerő: Banki kondicióktol függően 6-10 millió forint között 
Költözés, a kezdő részlet megfizetésétől számítva 5 hónapon belül.
 

Megnéznéd személyesen? Keress bizalommal! 
Kiss Gábor +3670 426 4201

 

Építészeti kialakítás:

Alapozás: Síkalapozással, sávalappal, vasalt talpgerendával.

Vázszerkezet: A vízszintes teherhordó szerkezetek, Pórusbeton (Ytong tégla) falak.

Tetőszerkezet: Az épületek 5%-os lejtésű lapos tetővel fedettek, a tervezett műanyag lemez szigeteléssel készül. Alatta párazárás és 30cm-es ISOCELL szigetelés kerül elhelyezésre.

Bádogos szerkezetek: A bádogozásokat, takarásokat ejtőket Lindab vagy annak megfelelő minőségű horganyzott- porszórt lemezből készítjük.

Hő-és hangszigetelések: Az épületek padló, fal és födémszerkezetében jellemzően polisztirolhab, vagy szálas hőszigetelés készül, ahol szükséges lépésálló, máshol extrudált kivitelben a külső tér és a talaj felől. A falazatra 20cm polisztirol hőszigetelés kerül.

Külső nyílászárók: fokozott hőszigetelésű, 3 rétegű üvegezéssel, rugalmas ütközéssel ellátott korszerű, nyílászárók készülnek a homlokzaton.

Belső nyílászárók: Egyedi igények kielégítésének fenntartásával a megajánlott műszaki tartalom választható dekor fólia felületű ajtókat építünk be rugalmas ütközéssel. A bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági ajtók lesznek.

Burkolatok: A funkciónak megfelelő kerámia és laminált parketta padlóburkolatok készülnek illeszkedő lábazattal együtt. A vizes helyiségekben kerámia padlóburkolat és mennyezetig ehhez kiválasztandó jó minőségű csempe falburkolat lesz, a konyhában a konyhabútor alsó-felső elemei között készül csempeburkolat. A burkolatok színének kiválasztása vevői igények szerint történik. A teraszok térkő burkolatot kapnak. A lakások közlekedő és lakóhelyiségeinek falfelülete glettelt, fehér diszperziós festékkel ellátott felületűek.

Gépészeti elemek: A lakások vizes helyiségeiben Alföldi típusú szaniterek és Grohe típusú beépített , kompakt fali WC csésze és egyéb márkájú egykaros keverő csaptelepek kerülnek elhelyezésre. A lakások felszereltségének műszaki tartalma, fürdőszobai kiegészítőket nem tartalmaz. ( tükör, törülközőtartó, wc papírtartó stb.)

A lakások fűtését energiatakarékos, helyiségenként szabályozható elektomos padlófűtés biztosítja. Kiegészítés képen pedig egy kiemelkedő energiaosztályú fűtésre optimalizált klíma is felszerelésre kerül.

Elektromos szerelések: Minden lakás egyedi elektromos fogyasztásmérőt kap, 1x32A nappali és 1x32A vezérelt (éjszakai) csatlakozási értékkel. A villanyszerelés falba, födémbe, aljzatba süllyesztett  műanyag védőcsőbe húzott réz, műanyag szigetelésű vezetékeléssel történik. A lakásokon belül saját elektromos elosztótábla készül, áram-védő kapcsolóval( életvédelmi relé) és túlfeszültség védelemmel. Az elektromos kapcsolók, dugaszoló aljzatok süllyesztett szereléssel készülnek, fehér színben. A nappali és szobák TV csatlakozással lesznek ellátva, minden lakásban egy helyen informatikai csatlakozás kerül kiépítésre lehetőséget biztosítva arra, hogy a szolgáltató a WI-FI routert elhelyezhesse. A lakások mindegyik helyiségében lámpahelyeket alakítunk ki, lámpatestek nélkül.

Zöldenergia: A lakások napelem rendszerrel kerülnek átadásra. A napelemek árát a végösszeg tartalmazza.

Szellőztetés: Lakásonként 1 db hő-visszanyerős szellőztető kerül elhelyezésre.

Bútorzat:   A lakások felszereltségébe a bútorzat, konyhabútor és beépített szekrények nem tartoznak bele, de természetesen a konyhai kiszolgálást, működését ellátó épületgépészeti és elektromos csatlakozásokat biztosítjuk.

Kerítés: A vételár az utcai kerítés megépítését nem tartalmazza. Egyénileg utólag elvégezhető, vagy külön megállapodás tárgya.

 

A vásárlás során ügyvédi közreműködést biztosítunk, a szerződéseket cégünk készítteti el az ügyvédi iroda közreműködésével.

Cégünk igyekszik maximálisan figyelembe venni az ügyfeleink egyedi igényeit is, erre az adott műszaki feltételek biztosítása mellett szakembereink segítségével lehetőséget biztosítunk. Ezek a burkolatválasztáson túl szerkezeti elemeket nem érintő szakipari és technológiai valamint belsőépítészeti munkákra is értendők. ezek előkészítését a technológiai sorrendnek megfelelő konzultáció keretén belül biztosítjuk.

Megnéznéd személyesen? Keress bizalommal! 
Kiss Gábor +3670 426 4201

Reméljük az ingatlanvásárlásában segítségére lehetünk!