Beltéri ajtó akár 3 nap alatt

Ha építkezel, vagy felújítasz akkor beltéri ajtók esetén az a normál menetrend, hogy kiválasztod a minőséget, méreteket, színt, leadod a rendelést és egy időben befizeted az 50% előleget, majd 6-8 hétre megérkeznek a beltéri ajtók.

Ez alapból sem kis idő, de most, 2018 októberében annyira beindult az építőipar, hogy a reális szállítási határidők 11-13 hétre csúsztak ki.

Ennyivel előre kell gondolkoznod. Ennyivel előbb bele kell raknod a pénzed. És ha a beépítésig történik valami, mert ugye az ördög nem alszik, hibázhat a gyártó, a fuvaros, a beépítő, akkor újabb 10-12 hét a legyártása a cseredarabnak. Esetleg ilyenkor meggyorsítják és 4-5 hét alatt ide is ér. De addig lehet a WC-den nem lesz ajtó. Ami valljuk be, nagyon kellemetlen helyzet.

Nyugi, tudunk rá megoldást! 

Itt jön a Mi 3 napos ajtó programunk. Elég az utolsó pillanatban eldöntened, elég az utolsó pillanatban beleraknod a pénzed, mégsem fog elcsúszni a költözés. Akkor sem, ha valami hiba történik. Sérül, vagy eleve hibásan jön az ajtó, mert pótrendelés esetén is: 3 nap múlva itt az új,  csere ajtó

Erre az egy dologra kell csak odafigyelned: 
Fontos hogy az ajtó, vagyis inkább annak a leendő helye megfeleljen a Magyar Szabvány elvárásainak. 
Ez pedig nem más, mint 75/210cm, 90/210cm, 100/210cm.  Vagyis 75, 90, vagy 100cm széles lehet a nyílás a falon ahova az ajtót majd be kell építeni. A magasság pedig 210cm, a végleges padló burkolattól. Fal vastagságban pedig 8cm-13.5Cm-ig biztos, hogy megoldható a 3 napos szállítás, de sok esetben a 15.5cm falvastagság sem akadály. Illetve hogy tudjál választani a 7+2 szín közül. 
 
Ha a falnyílás méreteid nem Magyar szabványosak, akkor mindenképp egyedi méretű beltéri ajtóra lesz szükséged. 
Itt sajnos lassabb a szállítási határidő, mivel egyedileg kell legyártani. Illetve magasabb az ár is. 
Cserébe viszont szélesebb (16 szín) és modernebb a színválaszték, jobb minőségű az ajtón lévő fólia (CPL) és pontosan a falnyílásodhoz lesz legyártva az ajtó. 
 
Itt alul a baloldalra kattintva részletesebb tájékoztatást kapsz a dekorfóliás szabvány méretű ajtókról, jobboldalt pedig az egyedi méretes CPL ajtókat találod. 

Dekor fóliás és CPL beltéri ajtó

Szabvány méretű beltéri ajtók 3 nap alatt

Gyorsan van szükséged ajtóra? A falnyílás méreteid megfelelnek a Magyar szabványnak?  Kedvező áru beltéri ajtót szeretnél?  Akkor ez a Te ajtód. Alapár  46.000Ft     6+2 színből tudsz választani. Sajnos a színmintákról készült fotók nem tükrözik a valóságot,...
>

Egyedi méretes CPL ajtók 16 exkluzív színben

 Egyedi méretes CPL laminált beltéri ajtók Előnyök:   nem számít ki mit rontott el, az ajtóid felár nélkül pontosan a falnyíláshoz igazítva lesznek legyártva erősebb, strapabíróbb, úgynevezett CPL laminált fólia felülettel rendelkeznek szélesebb és exkluzívabb színválaszték. 15...
>

Egyedi dekor ajtók

Ennél a kedvező alapárú ajtócsaládnál lehetőséged van számos extrát is kérni. Egyedi méret, fémcsíkozás, edzett üvegbetét, stb..  Ugyanúgy kedvező az alap ár, mint a 3 napos dekor ajtóknál. Csak ha van egy-két ajtó nyílásod ami nem felel meg a magyar szabványnak, akkor az egyedi méret sem okoz...
>

Beltéri ajtó 1x1